Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Idézetek képes leírás - Biblia, Szentírás.tlap.hu
részletek »

Idézetek - Biblia, Szentírás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biblia.tlap.hu » Idézetek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bibliai idézet idézetei

Bibliai idézet idézetei

A szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem cselekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rójja fel a gonoszt, Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. s ha jövendőt tudok is mondani és minden titkot és minden bölcsességet ismerek is, és olyan teljes hitem van, hogy hegyeket mozdíthatok el, szeretet pedig nincsen énbennem: semmi vagyok. Az asszonynak monda: Felette igen megsokasítom viselősséged fájdalmait, fájdalommal szűlsz magzatokat; és epekedel a te férjed után, ő pedig uralkodik te rajtad. [...]

Csodálatos mai ige

Csodálatos mai ige

Ez az oldal éreted jött létre, hogy közelebb kerülhess Istennel, hogy megismerhesd az ő jóságát és kegyelmét. Célom, hogy bibliai idézetekkel segítséget nyújtsak keresztény embereknek, akik keresik Istent. Olyan személyeknek, akik esetleg elcsüggedtek, elfáradtak. Szeretném reményt adni az embereknek, miközben tanítom őket. Bemutatom, hogyan alkalmazd a biblikus hitet a mai világban. Írásaimmal bátorítalak és reményt adok. Erőt adok ahhoz, hogy ismét felállj és folytasd az utadat. Csodálatos, inspiráló mai ige, amelyek alkalmazásával csodák történnek.

Idézet kereső és küldő

Idézet kereső és küldő

Biblia idézet kereső és küldő. Kérlek adj meg legalább egy szót, amire keresni szeretnél, vagy válaszd a személyre szóló idézetet! Ha szeretnél minden héten kapni egy személyre szóló idézetet a Szentírásból, akkor lehetőséged van a honlapon hírlevélre feliratkozni.

Idézetek - Citatum

Idézetek - Citatum

A zsidóság és a kereszténység közös szent könyve. Ne unszolj, hogy elhagyjalak, hogy visszaforduljak tőled. Mert a hova te mégy, oda megyek, és a hol te megszállsz, ott szállok meg; néped az én népem, és Istened az én Istenem. A hol te meghalsz, ott halok meg, ott temessenek el engem is. Úgy tegyen velem az Úr akármit, hogy csak a halál választ el engem tőled. Tégy engem mintegy pecsétet a te szívedre, mintegy pecsétet a te karodra; mert erős a szeretet, mint a halál, kemény, mint a sír a buzgó szerelem; lángjai tűznek lángjai, az Úrnak lángjai. [...]

Útmutató napi igék

Útmutató napi igék

Miért teszi ezt Isten? Nincs emberi oka, Ő maga az ok, mert lénye a szeretet, úgy szerette e világot, s a Fiú is önként áldozta magát értünk, mert: 'Maga pedig a mi Urunk Jézus Krisztus és az Isten, a mi Atyánk, aki szeretett minket, és kegyelméből örök vigasztalással és jó reménységgel ajándékozott meg' - meg ne vessük e szeretetet! Minden napra; 1 mondatban is; 2 útmutató ige, 3 fordításban olvasható az oldalon.

Tuti menü